Vinaora Nivo Slider

Waterschap Doetinchem

In 2008 is Fleurbaaij benaderd om het kantoorpand van het Waterschap gevestigd in Doetinchem, af te bouwen. In dit esthetisch prachtige gebouw hadden we een paar uitdagingen.

Register to read more...

Walburgstaete Zutphen

 In 2008 is op het industrieterrein De Mars, nabij het station in Zutphen het kantorencomplex Walburgstaete opgeleverd. Walburgstaete is een heel groot kantorencomplex met meerdere gebruikers en huurders.

Register to read more...

Rabobank Elst

Begin 2012 heeft de Rabobank een kantoorpand aangekocht op bedrijventerrein De Aam in Elst. Dit kantoor had een oppervlakte van ruim 4000 m2 en moest plaats gaan bieden aan ca. 150 medewerkers, waaronder de directie van Rabobank Oost-Betuwe. Het pand had een ideale ligging voor de Rabobank; het is gelegen aan de inmiddels aangelegde rondweg 'Industrieweg- Oost'.

Register to read more...

HTF Enschede

High Tech Factory is de nieuwe productiefaciliteit verbonden aan MESA+, instituut voor nanotechnologie, op de campus van de Universiteit Twente. Bedrijven in de microsystemen- en nanotechnologie kunnen hier massa maken voor de commerciële markt. Een bijzondere faciliteit die het ondernemerschap op het gebied van nanotechnologie een flinke duw in de rug geeft.

Register to read more...

VH Reclame Delden

Mei 2013 is het kantoor van onze opdrachtgever VH Reclame uit Delden opgeleverd. Het kantoor, een voormalig bankgebouw, is volledig gerenoveerd tot een eigentijds, modern kantoorpand met een industriële uitstraling. 

Door de jaren heen is het bankgebouw in Delden verouderd. Het pand voldeed qua uitstraling al goed aan de wensen van VH Reclame. Het gevoel bij het pand was goed. Er moest echter wel een grondige renovatie plaatsvinden om het pand aan te laten sluiten bij het imago van VH Reclame en de werkzaamheden die VH verricht. 

Het naoorlogse pand is flink onder handen genomen:
- De binnenkant heeft een strakke industriële look gekregen
- Bestaande gemetselde wanden zijn voorzien van een gladde stuclaag,
- Installatietechnische voorzieningen zijn geüpgraded,
- De oude vloer is vervangen voor een strakke gietvloer
- Moderne plafondeilanden zorgen voor een goede akoestiek.


Bekijk hieronder enkele foto's van het gerenoveerde kantoorpand in Delden, Overijssel.


{gallery}/gallery/vhreclame{/gallery}

 

 

 

Twitter