Vinaora Nivo Slider

header text

Staat uw pand leeg?button contact oranje

Meer dan vijftien procent van alle kantoorruimte in Nederland staat leeg. De concurrentie is enorm en de prijzen staan onder druk. Maar er is hoop. Een gerenoveerd kantoor kan weer concurreren met nieuwbouw. Fleurbaaij denkt met u mee hoe u huurders kunt aantrekken.

Huurders vinden

Fleurbaaij kent strategieën om huurders te vinden en hen te contracteren. Wij gaan bijvoorbeeld met potentiële huurders in gesprek en inventariseren hun wensen, zodat we deze kunnen meenemen in de plannen.

Strategische verkenning
Voordat we tot een ontwerp komen, inventariseren we de markt. In deze strategische verkenning bestuderen we de lokale markt, trends in de omgeving, stedenbouwkundige plannen, de uitstraling van de wijk, de bereikbaarheid en de aanwezigheid van voorzieningen zoals een kinderdagverblijf en supermarkt.
Samen met de vastgoedeigenaar bepalen we de uitgangspunten voor de renovatie, zoals de huurprijs, het gewenste energielabel, de status van het onderhoud en uw budget en financiering.

Wensen van de huurder
Heeft u een huurder gevonden, dan bespreken we diens wensen voor beleving, uitstraling, duurzaamheid en functionele eisen, zoals werkplekken voor het Nieuwe Werken, transparantie en flexibiliteit.

Advies en ontwerp

In de volgende fase combineert Fleurbaaij de huidige huurderswensen met de lange-termijndoelstelling van de belegger en het pand en worden in co-creatie met de eigenaar, de huurder, ontwerper en bouwer het ontwerp en het plan van aanpak gemaakt. De focus van de planning ligt op een korte doorlooptijd.

Goede afstemming
In de realisatiefase zorgt Fleurbaaij voor een goede afstemming met de huurders en de buren om overlast zoveel mogelijk te beperken. Kwaliteit, budget en planning worden strikt bewaakt en de ruimtes worden schoon opgeleverd. Fleurbaaij begeleidt ook de verhuizing naar de gerenoveerde ruimtes.

Na oplevering kunt u een beroep op Fleurbaaij blijven doen voor nazorg en onderhoud.

Twitter