Vinaora Nivo Slider

header text

Hoe bindt u uw huurder?contact fleurbaaij

Hoe zorgt u dat uw huurders het contract willen verlengen? Veel vastgoedeigenaren maken zich zorgen dat zij hun huurders dreigen te verliezen. Met kortingen tot soms wel 30 procent bij contractverlenging proberen beleggers hun panden verhuurd te houden. Om huurders te kunnen blijven vinden, is een proactieve houding nodig. Pak het pand daarom grootschalig aan, zodat het weer concurrerend is in de markt. Neem de wensen van de huurder daarin mee, zodat hij zal willen blijven.

Strakke regie
Omdat u laat renoveren in verhuurde staat, is het belangrijk dat het project uitgevoerd wordt op basis van de overlast die de huurder accepteert. Dit vraagt om een strakke regie en open communicatie om te voorkomen dat de huurder gaat klagen en alsnog vertrekt. Fleurbaaij is ervaren in deze manier van werken en doorloopt met u het gehele traject van inventarisatie tot en met realisatie.

Inventarisatiefase
Fleurbaaij begint met een strategische verkenning van de lokale huurdersmarkt, waarbij de leegstand en alternatieven voor de huurder geïnventariseerd worden. Hiervoor wordt samenwerking gezocht met een lokale makelaar die de markt goed kent. Tevens onderzoeken we toekomstige stedenbouwkundige plannen, trends in de omgeving, de uitstraling van de wijk, bereikbaarheid (per auto en openbaar vervoer) en de aanwezigheid van voorzieningen zoals kinderdagverblijf en horeca.

Samen met u bepalen we de uitgangspunten voor de renovatie, zoals huurprijs, levenscyclus, energielabel, de status van het onderhoud en het budget. Ook de gewenste uitstraling en het niveau van duurzaamheid nemen we hierin mee.

Advies en ontwerp
In de tweede fase combineert Fleurbaaij de huidige huurderswensen met de lange-termijndoelstelling van de belegger en het pand en worden in co-creatie met de eigenaar, de huurder, ontwerper en bouwer het ontwerp en het plan van aanpak gemaakt. De focus van de planning ligt op een korte doorlooptijd.

Goede afstemming
In de realisatiefase zorgt Fleurbaaij voor een goede afstemming met de huurders en de buren om overlast zoveel mogelijk te beperken. Kwaliteit, budget en planning worden strikt bewaakt en de ruimtes worden schoon opgeleverd. Fleurbaaij begeleidt ook de overgang naar de gerenoveerde ruimtes.

Na oplevering kunt u een beroep op Fleurbaaij blijven doen voor nazorg en onderhoud.

Twitter