Vinaora Nivo Slider

header text

Komt de uitstraling van uw pand niet overeen met uw bedrijfsvisie?button contact oranje

Met uw werkomgeving maakt u vaak een eerste indruk op uw relaties. Wordt uw bedrijfsvisie vertaald in uw pand? Hoe zorgt u ervoor dat de uitstraling bij uw visie past? Revitaliseren is de oplossing om het pand naar uw hand te zetten. En dit kan zelfs terwijl u gewoon doorwerkt. Fleurbaaij is vertrouwd met bouwen in een bewoond pand en weet de overlast tot een minimum te beperken.

De aanpak van Fleurbaaij is compleet, van de eerste inventarisatie tot en met de realisatie en het toekomstige onderhoud.

Van bedrijfsstrategie naar vastgoedstrategie
Uw gebruikerswensen, de gewenste uitstraling, duurzaamheid, de invoering van het Nieuwe Werken, uw groei- of krimpplannen en functionele wensen bijvoorbeeld op het gebied van akoestiek, flexibiliteit en transparantie vormen het uitgangspunt voor het ontwerp. Onze ervaring is dat deze wensen vaak in te passen zijn in uw huidige kantoor.

Indien u tevens de eigenaar van het pand bent worden de levenscyclus van het pand, het gewenste energielabel, de status van het onderhoud en het budget bepaald. In dit budget wordt rekening gehouden met de boekhoudkundige waarde ten opzichte van de reƫle marktwaarde. Vervolgens wordt een bouwteam samengesteld, waarbij rekening wordt gehouden met uw samenwerkingspartners.

Indien u uw pand huurt, gaan we gezamenlijk in overleg met de eigenaar hoe we de kosten van de verbouwing verdelen. Deze quick scan moet antwoord geven op geschiktheid van de huidige locatie, de kosten en de verdeling van de renovatie.

Van vastgoedstrategie naar ontwerp
In co-creatie met u, eventuele eigenaar en de architect stellen we een ontwerp (in 3D), een plan van aanpak en een begroting op. In de planning ligt de focus op een korte doorlooptijd.

De renovatie
In de realisatiefase stemmen we de werkzaamheden goed af met de gebruikers en de buren. Er zijn regelmatig voortgangsbesprekingen en Fleurbaaij bewaakt de kwaliteit, het budget en de planning. De ruimtes worden na renovatie schoon opgeleverd en tevens kan Fleurbaaij u begeleiden bij de interne verhuizing.

Nazorg en onderhoud
Loopt u na de realisatie nog tegen vragen of problemen aan? Fleurbaaij is ook na de realisatie beschikbaar voor nazorg. Tevens kan Fleurbaaij het toekomstige onderhoud verzorgen, zodat u ook voor de lange termijn verzekerd blijft van de gewenste uitstraling.

Twitter