Vinaora Nivo Slider

VH Reclame Delden

Mei 2013 is het kantoor van onze opdrachtgever VH Reclame uit Delden opgeleverd. Het kantoor, een voormalig bankgebouw, is volledig gerenoveerd tot een eigentijds, modern kantoorpand met een industriële uitstraling. 

Door de jaren heen is het bankgebouw in Delden verouderd. Het pand voldeed qua uitstraling al goed aan de wensen van VH Reclame. Het gevoel bij het pand was goed. Er moest echter wel een grondige renovatie plaatsvinden om het pand aan te laten sluiten bij het imago van VH Reclame en de werkzaamheden die VH verricht. 

Het naoorlogse pand is flink onder handen genomen:
- De binnenkant heeft een strakke industriële look gekregen
- Bestaande gemetselde wanden zijn voorzien van een gladde stuclaag,
- Installatietechnische voorzieningen zijn geüpgraded,
- De oude vloer is vervangen voor een strakke gietvloer
- Moderne plafondeilanden zorgen voor een goede akoestiek.


Bekijk hieronder enkele foto's van het gerenoveerde kantoorpand in Delden, Overijssel.