Vinaora Nivo Slider

Rabobank Elst

Begin 2012 heeft de Rabobank een kantoorpand aangekocht op bedrijventerrein De Aam in Elst. Dit kantoor had een oppervlakte van ruim 4000 m2 en moest plaats gaan bieden aan ca. 150 medewerkers, waaronder de directie van Rabobank Oost-Betuwe. Het pand had een ideale ligging voor de Rabobank; het is gelegen aan de inmiddels aangelegde rondweg 'Industrieweg- Oost'.

 

Het bestemmingsplan van het bedrijventerrein bood in eerste instantie echter geen ruimte voor een bank. De gemeente Overbetuwe heeft hier echter een vrijstelling voor verleend waardoor De Rabobank samen met Fleurbaaij een plan van aanpak kon gaan opstellen wat betreft aanpassingen aan en de afbouw van het pand.

Fleurbaaij heeft verschillende afbouwfacetten uitgevoerd om het kantoorpand te laten aansluiten bij de wensen van de Rabobank. Van het installeren van systeemplafonds, het schilderwerk tot de vloerbedekking. Ook zijn wij verantwoordelijk geweest voor het sloopwerk en timmerwerkzaamheden. Kortom, de totale renovatie is door Fleurbaaij uitgevoerd.

De ruimten moesten ingericht worden op het Nieuwe Werken en het gebouw moest een open, transparante uitstraling krijgen. Grote, open werk- en ontmoetingsplekken zorgen ervoor dat er aan deze vraag is voldaan. Om de transparantie van het gebouw te vergroten zorgen glazen wanden ervoor dat ook de vergaderruimten een open uitstraling hebben gekregen.