Vinaora Nivo Slider
''Het is mooi dat je maar met één partij om tafel hoeft te zitten. Dat spreekt mij erg aan''
Geert Kolthof, CEO Service 2 Media

Service2Media

Service2Media is een wereldwijd opererende applicatie-ontwikkelaar en bouwt apps voor smartphones, tablets en andere moderne touch apparaten. Het van origine Nederlandse bedrijf is snel groeiende; Service2Media heeft inmiddels kantoren in o.a. Dubai, New York, Los Angeles, Barcelona en Londen. In Nederland is het bedrijf gevestigd in Amersfoort en Enschede. Service2Media benaderde Fleurbaaij om de vestiging in Enschede te renoveren. Het verouderde pand moest gaan aansluiten bij de uitstraling van Service2Media en moest ingericht worden op het Nieuwe Werken. Lees hier hoe CEO Geert Kolthof deze samenwerking heeft ervaren.


Afbouw geeft Service2Media 'wauw-gevoel'

De totale afbouw van het pand van Service2 Media in het centrum van Enschede, is in een kort tijdsbestek gerealiseerd. Het oude kantoorpand kreeg een enorme facelift en heeft nu, door de kleurrijke inrichting, die zowel in de wanden als op de vloeren is doorgevoerd, een eigentijdse uitstraling. Directeur Geert Kolthof: "Het is voor een drukke directeur handig om met Fleurbaaij te werken. Zij regelen het totale traject, ook de vloerbedekking en de loodgieter. Het is mooi dat je maar met één partij om tafel hoeft te zitten. Dat spreekt mij erg aan."

Na de grondige opknapbeurt heeft Service2Media het kantoorpand betrokken. Er werken meer dan honderd mensen in het jonge, dynamische bedrijf dat apps maakt voor onder meer de banken, UPC en Al Jazeera. Het pand stond al een aantal jaren leeg. "Wij dachten dat we hier niet zo lang zouden zitten, maar blijven hier toch langer als vooraf voorzien was", vertelt Geert Kolthof. "Het is belangrijk dat we in een mooie, aansprekende omgeving zitten, want hier moeten ook mooie dingen gebouwd worden. Maar de indeling was een given; in een tweedehands pand kun je niet alles naar je hand zetten. Wel konden we ruimtes toevoegen, de entree is vernieuwd, de trap is aangepakt en bovenin is een kantine gerealiseerd." Het pand is ingericht voor het Nieuwe Werken; er worden effectieve stand-upmeetings gehouden en er kan projectmatig gewerkt worden. "We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het geeft echt een wauw-gevoel."